Actualitat de la Fonda Rigà de Tregurà2017-03-14T15:09:59+00:00

ACTUALITAT

Hi posem el nostre granet de sorra


Col.laborem amb la Fundació Sant Joan de Déu i amb  la fundació comunitària de la Vall de Camprodon.
La Fundació Privada per a la Recerca i Docència Sant Joan de Déu té com objectiu contribuir a la millora de la salut i el benestar de les persones, fomentant, donant suport i coordinant la recerca que es realitza en els centres de Sant Joan de Déu d’acord amb els seus valors: Hospitalitat, Respecte, Qualitat, Responsabilitat i Espiritualitat.

https://www.sjdrecerca.org/ca

Col.laborem amb la Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon d´una forma molt directe.
La Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon vol millorar la qualitat de vida i benestar de les persones de la Vall.
El propòsit de la FCVC, és potenciar, donar suport i impulsar les persones i els projectes econòmics, socials, culturals i ambientals de la comunitat, a partir d’iniciatives i projectes innovadors que dinamitzin de manera sostenible i resilient el nostre territori, la Vall de Camprodon.

Des d´un inici ens vam incorporar al grup d´accions de la fundació,on treballem tant aspectes de caire social ,cultural, de salut  i de dinamització econòmica del territori.

Aquest segon semestre del 2023 hem presentat 2 projectes , un de desenvolupament del sector agrari i el segon per ajudar a fer gestió forestal i avançar també en aconseguir ser una vall més sostenible.

Per a finals d´aquest 2023 i el 2024 estem començant a treballar temes de salut amb gent jove i també en un projecte de desenvolupament turístic de la Vall de Camprodon.

Tots aquests projectes els treballem conjuntament amb les administracions locals.

https://www.fcvc.cat/

Programa Joc de cartes tv3

La família de la Fonda i tot el seu equip , us volem donar les gràcies per les mostres d’afecte que hem rebut aquests darrers dies per haver participat al programa de joc de cartes de TVv3 .
Aquest ha estat un premi que volem compartir amb tota la gent que us estimeu la Fonda i que ens feu confiança al venir a visitar-nos per compartir bons moments plegats .
També volem felicitar a l’Elena de Can Xicoy, a L’Eva de Can Jordi i a la Nàdia del Panoramix amb tots els seus respectius equips. Us ben assegurem que si hi aneu gaudireu i en sortireu ben contents .
Visca la Vall de Camprodon i la seva gent!!!

RESERVES
972 13 60 00

Go to Top