Col.laborem amb la Fundació Sant Joan de Déu i amb  la fundació comunitària de la Vall de Camprodon.
La Fundació Privada per a la Recerca i Docència Sant Joan de Déu té com objectiu contribuir a la millora de la salut i el benestar de les persones, fomentant, donant suport i coordinant la recerca que es realitza en els centres de Sant Joan de Déu d’acord amb els seus valors: Hospitalitat, Respecte, Qualitat, Responsabilitat i Espiritualitat.

https://www.sjdrecerca.org/ca

Col.laborem amb la Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon d´una forma molt directe.
La Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon vol millorar la qualitat de vida i benestar de les persones de la Vall.
El propòsit de la FCVC, és potenciar, donar suport i impulsar les persones i els projectes econòmics, socials, culturals i ambientals de la comunitat, a partir d’iniciatives i projectes innovadors que dinamitzin de manera sostenible i resilient el nostre territori, la Vall de Camprodon.

Des d´un inici ens vam incorporar al grup d´accions de la fundació,on treballem tant aspectes de caire social ,cultural, de salut  i de dinamització econòmica del territori.

Aquest segon semestre del 2023 hem presentat 2 projectes , un de desenvolupament del sector agrari i el segon per ajudar a fer gestió forestal i avançar també en aconseguir ser una vall més sostenible.

Per a finals d´aquest 2023 i el 2024 estem començant a treballar temes de salut amb gent jove i també en un projecte de desenvolupament turístic de la Vall de Camprodon.

Tots aquests projectes els treballem conjuntament amb les administracions locals.

https://www.fcvc.cat/